OPEN LEIDERSCHAP: OPENHEID ALS FUNDAMENT VOOR SUCCES
Wil je groeien in je leiderschap en eruit halen wat erin zit – zowel in jouzelf als in jouw team? Openheid en vertrouwen vormen het fundament voor creativiteit, samenwerking en succes. Als Open leider faciliteer je de combinatie van high performance, werkgeluk en aanpassingsvermogen.

Als erkend ambassadeur van het OpenOrg gedachtegoed draag ik bij aan de ontwikkeling en praktische vertaling ervan naar leiderschap en organisatiecultuur. Ik ben de enige met deze titel in Nederland en een van de vier ambassadeurs in Europa. En ik draag mijn kennis en jarenlange ervaring over Open leiderschap vol plezier aan jou over.

KICKSTART OPEN LEIDERSCHAP: GROEIEN ALS LEIDER
Wil je groeien in je leiderschap? Ontdek hoe je Open Leiderschap kunt toepassen, en hoe je het de vorm en kleur geeft die bij jou en de organisatie past. Ik stel een persoonlijk Kickstart-programma voor je samen. 

KOM IN ACTIE!

ADVIES & COACHING:
op weg naar verandering & verbetering

Noem het hoe je wilt: praktijkexpert, adviseur, coach. Waar het om gaat is dat ik je help om je eigen potentieel en dat van je organisatie volledig te benutten. En dat leidt tot actie, verandering en verbetering.

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

EEN OPEN CULTUUR: VOOR INNOVATIE EN TALENT
Wil je innovatie en talent stimuleren, dat is het tijd om de cultuur binnen je organisatie te transformeren. Ik help je om binnen jouw organisatie een cultuur van openheid, inclusie en vertrouwen te creëren. 

START HET AVONTUUR

WORKSHOPS, STRATEGIE- EN MT-SESSIES: LAAT JE INSPIREREN
In mijn workshops en inspiratiesessies prikkel ik je zelfinzicht en laat ik je kennismaken met een andere manier van kijken en doen. Zo help ik jou en je team of MT bij het ontwikkelen van leiderschap, het aanbrengen van focus en het in gang zetten van verandering. 

LET'S DO THIS