WANDEL JEZELF HET GROEN IN
Solvitur ambulando is een Latijnse uitdrukking die betekent dat “problemen worden opgelost tijdens het wandelen”. Als je verlangt naar een dieper begrip van wat er speelt en hoe intuïtie en menskracht in de praktijk werken, nodigen wij je uit om samen het Holtingerveld te bewandelen. In ons tref je een diepe luisteraar en aanvoeler, en wij faciliteren oprechte ontdekkingen met behulp van onze intuïtie, ervaring en vernieuwende ontdek vormen. Tijdens onze wandeling is er ruimte om vrijuit te delen en te verkennen, terwijl we lekker in de natuur zijn.

Zonder oordeel bieden we inzichten en suggesties. Daardoor keer jij huiswaarts vol inspiratie, suggesties en positieve energie. Laten we samen ontdekken wat er wil gebeuren.

LATEN WE DATUM PRIKKEN!

VUL JE EIGEN WANDELLOGBOEK
Na een online kennismaking trekken we het Holtingerveld in voor een inspirerende wandeling van 2-3 uur. Start en eindigen doen we bij lokale catering, indien beschikbaar. De week erop volgt een terugkoppelgesprek van een uur, waarbij je jouw wandellogboek ontvangt en we elkaars observaties en ontdekkingen bespreken. Als je voor een abonnement kiest, dan is het wandellogboek je leidraad voor het vervolg.

OVER HET HOLTINGERVELD
Het Holtingerveld zit vol met cultuurhistorie. Het is er weids, ongerept en vol diverse natuur elementen als bos, meertjes, heidevelden en woeste bossages. De ijstijd heeft het landschap kenmerkend getekend. Je komt er wilde dieren tegen en ook de schaapskuddes worden vakkundig over het veld geleid door lokale herders.

Onderweg kom je langs hunebedden en grafheuvels, maar zie je vooral ook plekken die herinneren aan de Tweede Wereldoorlog. Een werkkamp, delen van een opgegraven goederenspoorlijntje, bomkraters en een start- en landingsbaan voor vliegtuigen.  

Aan de rand van het veld is catering en sanitair aanwezig. Dus je hoeft niet zonder te zitten. Overnachten in alle soorten en smaken is in de buurt voorhanden. Kom gerust met je hele team!

De verkenningstocht
Heb je wezenlijke vragen waar je al een tijd mee rondloopt? Voel je dat het tijd is om ze grondig te verkennen? Tijdens onze verkenningstocht nemen we de ruimte om die vragen te verkennen. Of het nu gaat om het oplossen van problemen, het ontwikkelen van menskracht, of het benutten van je intuïtieve vermogens in de dagelijkse drukte; we wandelen ze graag met je tot helder inzicht en een vernieuwend perspectief.

De klankbord wandeling
Soms worstel je met wezenlijke vragen en uitdagingen die je niet zomaar met collega’s kunt delen. Je voelt de noodzaak om er aandacht aan te schenken en actie te ondernemen. Ontdek inzichten door in beweging te komen. Onderneem de klankbordwandeling. 

Hier krijg je de ruimte om te klankborden met een ervaren en onafhankelijke gids, die zich oprecht verdiept in jouw uitdagingen. We gaan niet op zoek naar kant-en-klare antwoorden, maar stimuleren jou om de ontdekking van oplossingsrichtingen te omarmen. Of je nu beter wilt begrijpen wat er speelt, ruimte wilt geven aan je intuïtie, zorgen wilt delen, of wilt sparren over gevoelige strategische zaken; wij zijn er om je vrij van oordeel inzicht te geven in wat zich aandient.

De losloper
Ontwarren, ontdekken en ontspannen. Sta je voor een knoop die maar niet wil ontwarren of dreig je vast te lopen in een probleemsituatie? Dan is het tijd voor de losloper en te ontdekken wat de diepere lagen in jouw uitdaging zijn. Wij begeleiden je bewust door de vier niveaus van betrokkenheid bij het probleem, waarbij de oplossingsrichting zich altijd aandient.

Gun jezelf de ruimte om het los te lopen. Dat brengt inzicht, ontspanning en focus op de verborgen kansen in jouw probleem. Praktische handvatten zorgen ervoor dat je er in de praktijk direct mee aan de slag kunt. Laat de knoop zich ontwarren en wandel met vertrouwen de toekomst tegemoet.

De vrije uitloop
Stap uit de ratrace en omarm de ruimte van het onbekende met de vrije uitloop wandeling. Hier geldt: niets hoeft, alles mag. Het is een ontdekkingsreis waar we voelen wat van binnen naar buiten wil komen, zonder vooraf expliciete richting te geven. Laat je verrassen door de magie van het intuïtieve en omarm de menskracht die al in je zit. Sta open voor wat de wandeling je brengt en wat echt aandacht van je vraagt nu je het weet.

plan je avontuur!

Mijn reis bracht me van rennen naar wandelen. De natuur in, het veld in en op. Onder druk en in complexe situaties ontdekte ik dat mijn intuïtie, mijn innerlijke wijsheid, de sleutel was tot het creëren, behouden en versterken van verbinding. In die lastige situaties vormde ik samen met kernteams een mindset en organisatiecultuur gebaseerd op openheid en vertrouwen, leidend tot transformatie en innovatie. Vaak tegen de stroom in. Daardoor leerde ik dat balans tussen menskracht en bedrijfskundige scherpte cruciaal is. Die ervaring breng ik nu in als gids voor leiders en teams in soortgelijke situaties.
– Jos Groen