ADVIES & COACHING: OP WEG NAAR VERANDERING & VERBETERING
Heb je al een tijd een sluimerend gevoel dat niet al het potentieel wordt benut – zowel jouw eigen potentieel als dat van je team of gehele organisatie? Merk je dat je er niet uit haalt wat erin zit? Of is inmiddels overduidelijk dat verandering nodig is, maar kun je nog niet de vinger leggen op de kern van het probleem? Schakel mij dan in voor concreet advies, en ik wijs je de weg naar verandering en verbetering.

SCHERP KRIJGEN WAT ER NODIG IS
Al meer dan 20 jaar houd ik me bezig met complexe hardnekkige vraagstukken en buig ik die om naar gedegen oplossingen. Daarbij kijk ik naar het geheel van financiële doelen, werkgeluk en onderscheidend vermogen. Ik hanteer daarbij een aanpak op basis van transformatie en Open Leiderschap. Noem het hoe je wilt: praktijkexpert, adviseur, coach. Waar het om gaat is dat ik naast je kom staan, met je meekijk, en scherp krijg wat er nodig is.

Ik vind het belangrijk dat mijn advies bij jou leidt tot actie, verandering en verbetering. Daarom bied ik je niet alleen theorieën en modellen, maar begeleid ik je daadwerkelijk in de praktijk. We kijken naar wat jijzelf nodig hebt, en naar wat de organisatie nodig heeft, om het beste eruit te halen.

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN
Laten we kennismaken zodat ik je meer kan vertellen over mijn manier van werken en hoe ik je kan begeleiden. Samen onderzoeken we welke vorm van advies of coaching voor jou het beste werkt. Stuur me een e-mail contact@hbrd.eu en laat hieronder je gegevens achter, en dan neem ik direct contact met je op.