VORMING VAN TEAM, CULTUUR EN LEIDERSCHAP
Soms moet het écht anders, dan is de balans weg en wil je bijvoorbeeld de samenwerking en de performance verbeteren. Je zoekt naar evenwicht. In werkgeluk en business resultaten, tussen leiden en managen. Er is behoefte aan duidelijkheid, verbinding en focus. Aan een werksfeer van openheid, creativiteit en vertrouwen. Ik geloof in eigentijds leiderschap voor een werkend evenwicht in bedrijfskundige scherpte en medemenselijkheid. De praktische mix van managen, leiden en het faciliteren van verandering. Die transformatie is uitdagend, vergt een andere aanpak en is best spannend. Die hybride overgang naar het nieuwe doormaken is best complex. Door samen het veld op te gaan kan ik je ondersteunen. Met de inbreng van mijn praktijkervaring, manieren en capaciteiten leren we hoe we dat nieuwe evenwicht vormen en die cruciale basis leggen met je team en organisatie. Het begeleiden en het meenemen van de belanghebbenden is essentieel. Dat kan het best door mij erbij te halen als raadgever of door mij tijdelijk in te laten stappen. Ben jij een senior business, IT of project manager? Vormt dit jouw uitdaging? Kom in beweging – dan gaan we samen het veld op!

JA, IK WIL HET VELD OP!

INTERIM
Soms vraagt de situatie om directe actie en dan is er even geen tijd voor uitgebreid onderzoek, pappen en nathouden. In die situatie kan ik direct de leiding nemen. Als praktijk ervaren professional schep ik duidelijkheid, rust en ruimte.  Ik boog daarbij op ruim 20 jaar praktijkervaring met managen, leiden en veranderen. Mijn aanpak is praktisch, intuïtief en resultaatgericht. Want in ieder probleem schuilt een kans en die wil je niet onbenut laten! Vraag me gerust om raad of huur me in als interventie.

AAN DE SLAG!

VELDSESSIES
We maken bewust ruimte voor openheid en verdieping op complexe vraagstukken. Als je tot de kern komt, weet je ook hoe je er het beste handen en voeten aan kunt geven – de voedingsbodem voor gezonde groei. Vaak is het niet zo complex als je denkt en dat schept ruimte! En dat is precies waar ik je écht bij kan helpen. Met de nodige praktijkervaring en vaardigheden faciliteer ik jouw veldsessie met groot plezier. Ik doe dat op een prettige en integere manier. Wanneer spreken we af?

GA MEE HET VELD OP!

VAN PROBLEEM NAAR KANS
Soms lukt het niet alleen op denk kracht. Dan is er net iets meer inzicht nodig op de informatie in een probleem. Wezenlijke en complexe vraagstukken die een beroep doen op intuïtie, gevoel, kennis en praktijkervaring. Ik help je daarbij. Samen vormen we problemen om in kansen. Op een hele praktische en pragmatische manier. Het gaat mij erom dat je leert herkennen wat er aan de hand is en hoe je dit om kunt omvormen in kansen op basis van een praktijkgerichte aanpak.  

VAN PROBLEEM NAAR KANS!

VELDWERK VOOR WAT ÉCHT AANDACHT VRAAGT
Ik vind het waardevol om je uit te nodigen tot zelfinzicht, waardoor je in beweging komt. Of niet. Dat is voor mij de essentie voor groei en ontwikkeling. Ik doe dat door kennis en inzicht aan te reiken, zodat jij er mee verder kunt.  

In mijn veldwerk en veldsessies benutten we frameworks en manieren, die erop gericht zijn naar voren te denken en doen. Zo help ik jou en je team bij het ontwikkelen van samenwerking, leiderschap of het geven van richting aan verandering. Lees hieronder de feedback van een groep talentvolle deelnemers na het geven van een serie workshops op basis van het Groenmodel binnen Axians.

‘De combinatie van inhoud en praktijk is krachtig. De manier waarop Jos zijn kennis en inzicht met ons gedeeld heeft, was erg sterk, prikkelt en zet je in beweging.’ 

VERKEN DE MOGELIJKHEDEN!