HET VELD OP

VELDWERK & VELDSESSIES VOOR STRATEGIE- EN TEAMVORMING: LAAT JE INSPIREREN
Heb je behoefte aan vernieuwende inzichten en prikkelend veldwerk met je management team? Mag de olifant op tafel? Mag gezegd worden, wat gezegd moet worden, zodat de energie weer lekker stroomt? Wil je de diepte in tijdens een strategie- of teambuilding sessie? Zoek je focus op de korte en lange termijn? Zoek je structuur of wil je beter samenwerken? Laat je prikkelen en inspireren! Ik help bij het ontwikkelen van leiderschap en het in gang zetten van verandering.

EEN ANDERE MANIER VAN KIJKEN EN DOEN
Op basis van mijn jarenlange ervaring als praktijkexpert en mijn kennis van de belangrijkste modellen op het gebied van leiderschap, cultuurvorming en transformatie, nodig ik uit tot (zelf)inzicht en maak je kennis met een andere manier van kijken en doen. Dat biedt je een helder beeld van je eigen rol, de invloed die je zelf hebt op situaties, en hoe je de prioriteiten zelf en als team op kunt pakken. En dat is de eerste stap op weg naar een verrassende toekomst: van jezelf, je team en van de organisatie.

WORKSHOPS – Voorbeelden:

  • hoe leid ik verandering en verbetering?

  • de cultuur van betrokkenheid en innovatie

  • hoe creëer en borg ik inclusiviteit en diversiteit?

  • DiSCO: Hoe transformeer ik een crisis in een kans

  • de kern van Open Leiderschap

  • de cultuur vol passie en performance

  • veranderen en/of transformeren

  • leiden en/of managen

ALTIJD MAATWERK
Veldwerk of veldsessies zijn altijd maatwerk, en dus volledig afgestemd op de organisatie en de groepssamenstelling. Van tevoren bespreek ik waar jullie behoeftes liggen, maar ook tijdens de bijeenkomst voel ik intuïtief aan wat er op dat moment nodig is om tot de kern te komen en de groep in beweging te krijgen. 

HET VELD OP!
Laten we samen de mogelijkheden verkennen. Laat je gegevens achter in een e-mail aan contact@hbrd.eu, en dan neem ik uiterlijk de volgende werkdag contact met je op.

PLAN DIRECT EEN AFSPRAAK IN!