Je wilt Open leiderschap effectief toepassen in je eigen praktijk. Het OLPP is specifiek voor managers en leiders die met de aangereikte kennis, inzichten en praktische handvatten in de eigen praktijk aan de slag willen.

Door zelf met Open leiderschap aan de slag te gaan voed je de ontwikkeling en effectiviteit van je leiderschap als aanvulling op de vaardigheden die je al beheerst. De individuele begeleiding sluit daar op aan en is erop gericht dat je verkent en zoekt hoe het voor jou werkt in jouw praktijk. 

Je stapt in via de kickstart en legt daarmee de basis voor deelname aan het OLPP. Je start het programma met een Open leiderschap assessment. Vervolgens zijn er drie niveaus in dit programma die je kunt doorlopen. Van basis (level I) tot gevorderd (level III). Een cyclus duurt 4-6 maanden.

Tijdens iedere cyclus verrijk je de opgedane kennis en praktijkervaring met verdiepende inzichten, workshops, masterclasses en opdrachten. Intervisie, coaching of mentoring is onderdeel van iedere cyclus. Aan de basis van het OLPP staan het kernmodel Open leiderschap, het Open Organisatie model, DiSCO; kernmodel van transformatie, praktijkervaring en inzichten vanuit de wereldwijde bron van Open leiderschap die ik kan aanreiken als OpenOrg Ambassador. Bijdragen van inspirerende praktijkexperts is onderdeel van de invulling van het programma.

De workshops en masterclasses zijn deels in groepsverband met mede OLPP deelnemers. Door samen op te trekken, inzichten en ervaringen te delen versterk je het leren bij elkaar. Als deelnemer heb je automatisch toegang tot het Open leiderschap NL platform, dat interactief is gericht op inspiratie, het delen van kennis en interactie tussen de OLPP-deelnemers.  

Het OLPP is exclusief ontwikkelt door HBRD.

De voordelen van het OLPP:

  • eenvoudige instap via de kickstart;
  • gericht op toepassing in de eigen praktijk;
  • individueel leren en ontwikkelen;
  • workshops en masterclasses deels in groepsverband;
  • kennis en inzicht direct van de wereldwijde bron;
  • gebaseerd op het kernmodel van Open leiderschap;
  • toepassing van het DiSCO model (transformatie);
  • samen groeien via het Open leiderschap NL platform.
Informeer direct naar de mogelijkheden

Ik ben nieuwsgierig om samen met jou te ontdekken hoe Open leiderschap in jouw praktijk gaat werken. Door samen op te trekken leren we meer!