Een gids voor het benutten van leiderschap talent en potentieel in je organisatie.

De situatie in de markt en binnen de organisatie is uitdagend. Door dit E-book te schrijven wil ik praktische handvatten en suggesties meegeven voor toepassing in de praktijk. Ik wil leiders en management inspireren tot zelfinzicht en meer openheid in de organisatiecultuur. De karakteristieken van de Open organisatie en de transformationele aanpak vormen een leidraad bij het ontwikkelen van die aanpak. Ik hoop hiermee bij te dragen aan een werkomgeving waarin leiderschap talent kan groeien, bloeien en doorstromen. Ik ben er van overtuigd dat het kan en dat het resultaat bijzonder zal zijn. 

Stuur me een e-mail en ik stuur je direct jouw exemplaar van het e-book. Ik waardeer je feedback en verken graag hoe het voor jou werkt.