Tijdens de afgelopen business reviews bleek een aantal managers niet in-control. De werkelijke resultaten vielen tegen. Prognoses blijken niet te kloppen. Oeps, en nu? Want, als zij niet in-control zijn, ben jij het ook niet. Toch? 

STUREN OP KORTE EN LANGE TERMIJN
Natuurlijk stuur je aan op meer grip en stel je de vragen waar het management mee aan de slag moet. Je zet de boel flink op scherp en dat gaat je op de korte termijn helpen. Zo doe je er alles aan om je jaartaak te halen. Echter, daarmee is de oorzaak van het echte probleem niet weggenomen. Tijd voor actie.

WÉL IN-CONTROL?
Dit mag natuurlijk niet te lang duren. Hoe zorg je ervoor dat de managers zo snel mogelijk WÉL in-control zijn? Dat management grip en focus heeft op de kern van de bedrijfsvoering? Soms helpt het als er externe expertise meekijkt en meedoet. Haal mijn praktijk expertise in huis.

GRIP-SCAN
Met de Grip-Scan help ik management binnen twee weken aan overzicht en inzicht. We gaan back to basic. We doorgronden alle kernelementen van de bedrijfsvoering die invloed hebben op het financiële resultaat. We zetten actie op de dingen die echt aandacht vragen en laten dat niet los tot het weer klopt. We werken aan besef en een aanpak die werkt op de korte- en de lange termijn.

HAAL MIJN PRAKTIJKEXPERTISE IN HUIS

RAAK BETER IN-CONTROL!