LEERROUTE EN PODCASTSERIE
Wil jij als leider het verschil maken? Ben jij een leider met een missie? De huidige tijd bruist van verandering. Dit vergt leiderschap, vernieuwingskracht en aanpassingsvermogen. De eigenaar of aandeelhouder eist groei in resultaat. De mensen willen bijdragen aan maatschappelijke relevante doelen en ook aan het resultaat. Om als organisatie relevant te zijn is creativiteit en doorzettingsvermogen nodig. De menselijke bron maakt hierin het verschil. Maar hoe doe je dan recht aan mens en resultaat, terwijl verandering continu aan de orde is? Deze leerroute geeft jou het inzicht en de handvatten om het verschil te maken.

OVER DE LEERROUTE
Centraal staat hoe jij het verschil kunt maken voor je mensen en in resultaat. Ontdek wie jij bent als leider en ervaar in je eigen dagelijkse praktijk wat leiderschap van je vraagt. We delen vanuit het HBRD-kernmodel van leiderschap onze ervaring, inzicht en vaardigheden. We zijn je docent, coach en mentor. We geven je gerichte opdrachten en leervragen mee om het in je eigen praktijk te ervaren en toe te passen. De duur en intensiteit van de leerroute zijn gericht op de ontwikkeling van jouw leiderschap.

VERWACHT: Voorjaar 2023!

OVER DE PODCASTSERIE
Purpose en zingeving staan bij moderne bedrijven en hun leiders centraal. Peter en Jos nemen je mee in de wereld van leiders met een missie. Ze bespreken wezenlijke leiderschap thema’s in de podcasts, vanuit de rol en waarde van écht contact. De serie volgt het hbrd-kernmodel van leiderschap en bestaat uit vijf delen:

  • Purpose; Waar kom jij eigenlijk je bed voor uit?
  • Rust en Ruimte: Hoe creëer je dat en wat brengt het?
  • Verdiepen: Wéét je het of denk je dat je het weet?
  • Verbinden: Hoe werkt het tussen mensen? 
  • Aan: Staat alles en iedereen wel ‘aan’?

Zomaar wat vragen en thema’s die we bespreken vanuit onze praktijk in deze podcast serie.

Beluister hier de podcasts!

Ik wil me graag aanmelden voor de leerroute Leiders met een missie. Ik sta er voor open om met de handvatten van de leerroute in mijn praktijk aan de slag te gaan.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Deelname aan de leerroute lijkt me enorm interessant. Voordat ik me inschrijf heb ik nog wat vragen. Ik laat mijn gegevens achter en ga er vanuit dat ik uiterlijk de volgende werkdag een reactie krijg of dat er contact met me opgenomen wordt door Peter of Jos.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Wat zeggen eerdere deelnemers over de leerroute?

“Dank voor jullie kennis, positieve energie, inspiratie en prikkelende vragen.”

Geke Versprille – Projectleider, CAOP en onderhandelaar FvOv

“Het waren intensieve sessies en wat een waardevolle uitkomsten! Het heeft me veel gebracht.”

Bertin de Kraker – Manager Finance & Reporting bij Lucht Verkeersleiding Nederland

 

“Zeer verhelderend. Ik heb mooie inzichten opgedaan en concrete handvatten meegekregen.”

Jurian Meintjes – Salesmanager PEC Zwolle

 

Over Peter en Jos

Peter Vader verzorgt trainingen die openheid, verbinding en werkplezier stimuleren. Hij laat mensen écht contact maken, coacht medewerkers en stimuleert creativiteit en samenwerking.

Jos Groen ondersteunt directie en management met analyse, advies en begeleiding van verandering in de praktijk. Als je de mensen weet te stimuleren om bij te dragen, zal creativiteit en betrokkenheid leiden tot vernieuwing, werkgeluk en klantwaarde.